V uplynulém týdnu jsme do našich dlouhodobých swing náhledů přidali GBPJPY na long a AUDJPY s NZDJPY do shortu. GBPJPY měl dle naší unikátní predikce denního trendu silnou tendenci růstu 30.1. a 2.2. AUDJPY s NZDJPY pak 1.2. a 2.2. Samozřejmě trh si může vždy udělat, co chce, nicméně když máme weekly trend, denní trend a pak v intraday sledujeme signály také do stejného trendu, je větší pravděpodobnost, že z dlouhodobého pohledu bude naše metoda konzistentně zisková. Není zase tak důležité jakou metodu vstupu a výstupu vybereme, když budeme dodržovat pravidla tří časových pásem do stejného trendu a správně řídit kapitál.

Pojďme se podívat na pár GBPJPY, který od uveřejnění v MPA s využitím našich vyhledávaných denních predikcí a s použitím volume hladin v uplynulém týdnu vydělal 57 pipů.

30.1. Tři volumové levely do longu, první trade zisk 9 pips, druhý trade 15 pips zisk, třetí trade 11 pips ztráta. Celkem zisk za den 13 pips bez započtených poplatků.

2.2. Dva volumové levely do longu, první trade zisk 27pips, druhý trade zisk 17 pips. Celkem zisk za den 44 pips bez započtených poplatků.