Dnes se chceme ohlédnout za čtyřmi případy –  měnovými páry AUD/USD, EUR/USD, USD/CAD a USD/JPY.

Náhledy týdne:

Termín: 27. 06. 2014 – 10. 7. 2014 | Trh: AUD/USD a EUR/USD

Na měnovém páru EUR/USD dne 27.6. byl tento komentář:

EUR/USD - platí stejné nadále: náhled je neutrální a proto mne budou zajímat obchody long i short s menšími profity. Klíčová úroveň je 1.3700 a klíčovou střednědobou úroveň máme 1.3370.

Obrázek za tisíc slov. Opět vzorový obchod, kdy se shodoval i dlouhodobý náhled s tabulky se swing z komentáře.

Na měnovém páru AUD/USD dne 27.6. byl tento komentář:

AUD/USD  - náhled je neutrální, proto mne budou zajímat obchody proti trendu objemy směry. Klíčové úrovně 0.9420, 0.9530 pro potenciální shorty a 0.9205 pro potenciální long na futures.

Trh lehce  (30 pips) proobchodoval predikovanou úroveň, ale razantně se pod ni vrátil a nastal postupný akcelerační pohyb proti long Stop Lossům a během dvou dnů udělal 120 pipů.

O to zajímavější tato predikce byla, protože byla v souladu s dlouhodobým náhledem z tabulky.

Další zajímavosti

USD/CAD – v komentáři bylo napsáno:  Cca na 1.0620 je ale velmi silná oblast z vyšších time frame a je velká pravděpodobnost zde přechodu do rotace, takže doporučuji bedlivě sledovat, co se na u této úrovně začne dít a tomu svůj styl přizpůsobit.  Trh se dne 3.7. zastavil přesně na ní a přešel již do týdenní rotační fáze.

USD/JPY – upozorňovali jsme na short s potenciálem delšího razantního pohybu, kdy jsme si vzali částečný profit a část pozice nechávali s posunutým SL. Predikce se zatím nepotvrdila, zbytek pozice zavřena v podstatě na BE a čekáme na další náznak pohybu.

Úspěšný trading přejí
Ludvík Turek a Roman Dvořák

Chcete sledovat náhledy trhů a využít příležitosti včas?

Získejte přístup do Market Profile Asistent