Pro úplnost si pojďme vyhodnotit vývoj třech akcií, na jejichž potenciál jsme v článku 29.9 upozorňovali. Dle naší metody jsme spatřovali potenciál v těchto titulech: SIGA, GIII a NTWK.

V produktu České a americké akcie jsme my a naši klienti realizovali tyto konkrétní vstupy a výstupy:

 

Realizovali jsme obchody na SIGA (12.3%) i GIII (+11.6%), NTWK jsme zatím nezobchodovali (nachází se blízko úrovně z alertu v tomto článku).

Níže ponecháváme kompletní citaci článku z 29. 9. :

Co je trading room?

- Okno do našeho obchodního nastavení pro daný okamžik a den
- Graf s vyznačenými úrovněmi, které budeme sledovat pro vstup do trhu
- Úrovně a tipy jsou vždy zveřejněny dopředu před obchodem na webináři nebo formou článku
- Výsledek daných grafů a tipů je vyhodnocen podle reálného plnění a zobchodování.
- Cílem je dát nahlédnout, co ziskově obchodujeme a také učíme na seminářích

Dnes jsme se rozhodli ukázat tři akciové tipy, které mají podle nás výrazný střednědobý potenciál.

NetSol Technologies, Inc. (NTWK)

Společnost vytvářející aplikační SW pro automobilový a finanční průmysl. Fundamentálně i technicky zajímavá – má 2* větší účetní hodnotu než tržní, poslední dva a půl roku zisková s kladným cash flow a zvětšujícím se majetkem. Na denním i týdenním grafu býčí divergence a cena se nachází blízko důležitého levelu.



SIGA Technologies, Inc. (SIGA)

Farmaceutická firma zabývající se výzkumem, vývojem a prodejem léku proti infekčním onemocněním. Akcie byly zasaženy přehnaně silným výprodejem vlivem rozhodnutí soudu o podílení se z 50% čistého zisku s firmou PharmAthene. Fundamentálně však společnost nemá jiné problémy a vysílá nákupní signály dle TA.



G-III Apparel Group, Ltd. (GIII)

Textilní společnost navrhující a vyrábějící oděvy pro muže i ženy. Sídlí v New Yorku a byla založena 1956. Společnost má 1,5 krát větší tržní hodnotu než účetní a aktuální P/E i očekávaný je pod 10. Stabilní ziskovost s rostoucími tržby a dvoumístnou rentabilitou. Cena je u 200 MA na týdenním grafu a 50% FIBO.