Tento jedinečný průvodce představuje vhodný nástroj pro začatečníky v oblasti svíčkových grafů, tak i pro zkušené obchodníky, kterým tak umožňuje vylepšit a zdokonalit jejich obchodní dovednosti. Každá kapitola této knihy je věnována určitých tržním patternům a jejich důkladné analýze, včetně instrukcí a praktických návodů pro jejich použití v obchodování. Navíc na konce každé kapitoly je obsažen zkušební kvíz, který vám umožní zdokonalit vaše grafické schopnosti.

The Candlestick Course

Tato kniha vám mimo jiné poskytne:

  • Solidní základ pro vzdělání a porozumění svíčkových grafů a tím zdokonalení vašich obchodních dovedností
  • Návod na určení zásadních obchodních, které se objeví na trhu, pomocí signálů ze svíčkových grafů
  • Metodologii pro přesnou analýzu a interpretaci svíčkových grafů
  • Rady, jak použít signálů svíčkových grafů, který Vám potvrdí či posílí rozhodnutí o vstupu do trhů
  • Spoustu cenných případových studií, které analyzují použití svíčkových grafů pro vstup do obchodů, průběh a ukončení daného obchodu
  • Mnoho zajímavých informací o aspektech obchodování pomocí svíčkových grafů.

Recenze:

Tato kniha spolu s případnými dalšími díly tohoto autora (DVD a online kurzy) vám umožní efektivně aplikovat mocné obchodní nástroje svíčkových grafů s mnohem větší přesností. Poskytuje základní informace o používání účinné obchodní techniky – signálů svíčkových grafů. Svíčkové grafy přesně odrážejí psychologii trhu přesněji a rychleji než tradiční čárkové grafy, což umožní zdokonalit váš obchodní "arsenál".

Zdroj: Amazon.com