Důvodů, proč začít s opcemi, je nepřeberně. Kdybys měl, Romane, zmínit ty z tvého pohledu nejzásadnější, které to jsou?

Flexibilita a časová nenáročnost – to jsou výhody, které osloví začátečníky i pokročilé tradery. S opcemi jde vydělat na jakékoliv situaci na jakémkoliv likvidním a regulovaném trhu s potřebou minima času. Čas totiž v případě opcí jako v jediném nástroji na burze hraje v náš prospěch. Stačí trh správně zanalyzovat, vybrat správnou strategii a pak se věnovat čemukoli jinému – jak se opce rozpadá, tak se postupně připisují peníze na náš účet. Bez naší nutné přímé účasti.

Jaká je tvoje osobní zkušenost s opcemi?

S Ludvíkem (Turkem) obchodujeme a učíme opce prakticky od začátku Czechwealth – používáme je pro správu vlastního kapitálu a v rámci pokročilého (sebe)vzdělávání. Od začátku roku máme i speciální Opční Room, který vede Aleš Kopřiva, náš kolega a spolu lektor nového opčního webináře.  Za zmínku určitě stojí fakt, že obchody zveřejňované v reálném čase v roomu letos kontinuálně vydělávají cca 15% zisku. Podobný zisk si můžete připsat i vy – vstupenkou do Opčního Roomu je absolvování webináře.

Webinář na téma opcí je v nabídce poprvé. Co se zájemci naučí?

S Alešem ukážeme výběr z těch nejlepších metod, které sami dlouhodobě používáme a doposud byly součástí exkluzivních forem vzdělávání jako je trading room nebo osobní mentoring. Praktická ukázka? Pusťte si video a podívejte se, vypadal poslední Alešův úspěšný obchod v rámci Opčního Roomu:

Mám opce dlouhodobě velmi rád – když je trh málo volatilní a nemám signály, otevřu opční obchody, kde čas hraje v můj prospěch, a jdu hrát golf, cestuji nebo si jdu jen zaběhat. A opce pracují za mě. A budou pracovat i za vás, pokud jim dáte šanci!

Tato možnost mě zaujala, chci vědět více