Pražský seminář v červnu 2008 můžeme nazvat událostí roku v soukromém obchodování, protože přivítat zde tyto dva zkušené obchodníky je pro nás velká čest a je to příležitost, která už se nemusí za takto příznivých podmínek opakovat. Seminář bude dvoudenní s důrazem na dokonalé vysvětlení všech probíraných strategií a metod a především s jejich reálným obchodováním. Všechny prezentované strategie budou zahrnovat precizní vstupní a výstupní signály, řízení peněz a otestované výsledky.

Na semináři budou prezentovány informace a strategie, které nelze získat jinak, než strávit roky na burze nebo je převzít ze zkušeností profesionálních obchodníků. Steve s Frankem mají dohromady více než 30 let praktických zkušeností s opcemi, Steve ve své kariéře lektoroval opce na všech kontinentech světa jak pro soukromé obchodníky, tak pro nadnárodní finanční instituce a burzy. Frank byl nezávislý tvůrce trhu, člen největších komoditních a opčních burz světa a dnes stejně jako Steve obchoduje vlastní účty a radí jak začínajícím a profesionálním obchodníkům, tak velkým podílovým a hedge fondům, jak správně používat opce ve svých portfoliích.

opce seminar 1

Jelikož už nyní máme na prezentaci zájemce z řad opčních začátečníků, tak Steve se ujme části semináře i pro nováčky a postupně se během dvou dnů dostaneme až ke složitějším konceptům v opčním obchodování vhodné pro zkušené opční obchodníky. První den bude zahrnovat živé obchodování a komentář před, v průběhu a po skončení jednotlivých obchodů, ukážeme si směrové a nesměrové strategie a druhý den navážeme na koncepty z prvního dne dokonalými neutrálními metodami.

Paradox je, že neutrální metody jsou hojně využívány velkými hráči a profesionálními obchodníky, protože se jedná o bezpečné zhodnocování kapitálu. A na druhé straně většina malých, nezkušených hráčů upřednostňuje směrové strategie a v podstatě dělá vítanou protistranu profesionálům. Nebuďte obětními beránky bank, pojišťoven a velkých fondů, ale naopak učte se hrát jejich hru, protože jen tak budete schopni dlouhodobě vydělávat peníze, o kterých se mezi davem mnoho nemluví, ale které jsou na burze běžné.