Joe Ross

Joe Ross

Joe Ross obchoduje a investuje od svých čtrnácti let. Na trzích zažil mnohá období růstu i poklesů, ale díky svému přizpůsobivému obchodnímu stylu a používání nízko-rizikového přístupu dosahuje neustále konsistentních zisků.

Joe je autorem formací Ross HookTM a se svými koncepty The Law of ChartsTM a Traders Trick EntryTM se stal zakladatelem nových standardů pro nízko-rizikové obchodování.

Joe se po většinu svého života živil jako soukromý trader a investor, ale vážná zdravotní situace v polovině 80. let minulého století ho donutila změnit své zaměření a on se rozhodl sdílet své znalosti s ostatními. Po svém uzdravení založil v roce 1988 společnost Trading Educators (www.tradingeducators.com), která se soustřeďuje na výuku aspirujících traderů, jak profitovat s použitím Rossova obchodního přístupu.

Za téměř padesát let obchodování získal Joe bohaté zkušenosti z různými obchodními styly. Mezi jeho nejoblíbenější však patři spreadové obchodování a day trading.

Napsal jedenáct významných knih a velký počet článků a esejí o obchodování na kapitálových trzích. Všechny jeho knihy se staly klasickými díly a byly přeloženy do mnoha různých jazyků. Na celém světě má tisíce úspěšných studentů.

Joe má bakalářský diplom v oboru obchodu, který vystudoval na University of California v Los Angeles. V inženýrském stupni studia se věnoval počítačovým vědám na George Washington University v Norfolku ve Virginii. Je zařazen v knize "Kdo je kdo v Americe.“

Joe je stále aktivní, pravidelně konzultuje, učí, píše i obchoduje a je také hlavním autorem a editorem newsletterů své společnosti.

Andy Jordan

Andy Jordan

Andy Jordan uskutečnil svůj první opční obchod v 18 letech. Od té doby byl fascinován světem tradingu. V roce 2002 potkal Joe Rosse a začal se zajímat o spready. V této oblasti prošel intenzivním kursem Joe Rosse v rámci jeho společnosti Trading Educators.

Kromě toho, že spready sám obchoduje, je také autorem newsletteru Traders Notebook. Vede denní chat pro spreadové obchodníky a je tvůrcem a instruktorem týdenního online kursu spreadového obchodování.

Andy je zakladatelem a prezidentem společnosti Jordan Trading S. A., která se zabývá aktivním tradingem globálních akciových, měnových a komoditních trhů a spravuje finance pro kvalifikované klienty.

Kromě spreadového obchodování se Andy zabývá také day tradingem. Vyvinul několik day tradingových systémů, např. Andy’s E-mini 40 a 60 a systém na T-bondy (americké státní dluhopisy).
Andy Jordan se narodil v roce 1965 v Německu, ale v současné době žije v Karibiku. Vystudoval matematiku a obchod v Regensburgu a Hagenu a je držitelem titulu PhD. v oboru matematiky.