Ještě nemáte vstupenky na letošní FPG MoneyExpo Trading 2016?

Pak si rychle pospěšte. Pohled do programu říká, že nás čeká spousta zajímavých informací pro začínající, pokročilé i profesionální tradery. Není žádná jiná akce v ČR a na Slovensku, kde byste potkali tolik lidí a hvězd na jednom místě!

FPG MoneyExpo Trading se koná v pátek a sobotu 29. - 30 dubna 2016 v Praze.

Na co se můžete těšit z naší dílny CzechWealth, tedy Ludvíka Turka a Romana Dvořáka?

Přednášky, diskuse, live trading

V ceně vstupenky máte přístup na přednášky a diskuse v hlavním sále. My se podílíme na obsahu hned několika bloků, které prozradí například tradingové tipy na trhy pro rok 2016, pokročilé metody i denodenní radosti a starosti traderů.

Kromě toho vás upozorníme na pozoruhodnou diskusi, která vás přenese do zákulisí nejnovějšího trendu u nás i ve světě - Live Trading Roomu - živých obchodních místností, kde obchodníci navzájem sdílejí informace a obchody v přímém přenosu. Jak tyto online setkání probíhají, jaké přinášejí výsledky a jak moc vás jako účastníky mohou posunout dopředu, to vám prozradí přímí účastníci Live Trading Roomu, kteří s nimi mají zkušenosti v ČR i zahraničí. 

Speciální workshop

Ke vstupence si můžete také pořídit ještě jednu vstupenku navíc se speciálním vstupem na náš workshop Jak vydělávat na tom, co na trhu dělají banky a superpočítače.

Na tomto sobotním workshopu vám ukážeme, jak vysledovat každý krok na trhu, který chystají velcí hráči a super rychlé počítače!

To je maximálně důležité pro náš úspěch na trhu když si uvědomíte, že 75 % denního obratu v US akciích, futures a forexu vytvářejí právě počítače naprogramované na umělou inteligenci. Díky těmto znalostem můžete významně zlepšit své obchodování. Pořiďte si vstupenku společně se vstupem na celou akci.

A největší PECKA bude...

Dámy a pánové, teď přichází to nejlepší :-)

V souvislosti s výše uvedeným vám představíme speciální indikátor a vizualizaci Tape Reader, díky čemuž získáte u sebe doma stejný monitor jako mají high frequency traders!

Získáte dokonalou mapu veškerých čekajících a provedených objednávek. Můžete sledovat algoritmy, HFT, instituce a všechny ostatní tradery a jejich aktivitu na bidu a asku v průběhu celé seance. Uvidíte, jak a kam algoritmičtí tradeři zadávají, upravují a ruší objednávky. A to je k nezaplacení!

  • Hledáte potvrzení vstupu na vámi určených supportech a resistancích? Podíváte se do naší heatmapy a sledujte u svého levelu aktivitu HFT. Pokud tam velcí hráči nejsou, nevstupujte.
  • Čekáte na pullback v trendu na vstup? Jestli čekáte na různé formace technické analýzy nebo dokonce technické indikátory, tak vstupujete pozdě. Hledejte velké objednávky algoritmů a s tímto potvrzením vstupte okamžitě s minimálním stop lossem, nečekejte na žádné pin bary, křížení průměrů, divergence zpožděných indikátorů.

Jestli chcete pochopit, jak fungují velcí hráči, zapnete si naši unikátní heatmapu Tape Reader a sledujte jejich aktivitu od rána do večera. Přijďte na FPG MoneyExpo 2016 a uvidíte více!

Účastníci akci budou mít přístup k indikátoru jako první a za výhodnějších podmínek - veřejnosti ho otevřeme kolem léta.

Vstupenky na FPG MoneyExpo 2016 si můžete koupit na webu akce.