I v Praze pojedeme naplno!

Live Trading Tour: 28. dubna jsme v Praze na setkání fanoušků tradingu. Těšte se na LIVE překvapení.

Po Olomouci (přečtěte si report) i při pražské zastávce Live Trading Tour na vás čeká velká show. Před vašima očima budou Ludvík a Roman reálně obchodovat tak, jak to dělají každý den. Buďte si už teď jisti, že Ludvík a Roman budou opravdu otevření – na konci budete i vy schopni dotáhnout obchod úspěšně do konce.

Zajistěte si své místo co nejdříve >>>

V Praze chystají Ludvík s Romanem ještě jednu exkluzivní záležitost

V krátkém rozhovoru ji představuje Roman.

Romane, pražská zastávka Live Trading Tour, bude něčím výjimečná?

Na takto položenou otázku se nedá odpovědět jinak, než že bude. Opět na reálném trhu s reálnými penězi ukážeme, jak běžně každodenně obchodujeme, jak se připravujeme, jak trhy analyzujeme, co sledujeme před otevřením obchodu, jak ho řídíme do zisku a jak vlastně vypadá fulltime trading.
Specialitou pražské Live Trading Tour je nadstavbový workshop, pro jehož účastníky připravujeme s Ludvíkem raut. Na něm bude možné probrat cokoli, co vás napadne.

Chci se zúčastnit, co mám udělat?

První krok – zaregistrujte se, protože kapacita je omezená. Pak už zbývá jen dojet. Určitě si s sebou nezapomeňte vzít notebook nebo tablet, ať se můžete i vy sami připojit k obchodování. Live Trading Tour totiž není seminářem, ani přednáškou – je průvodcem praktickým tradingem v reálném čase.

Takto jsme se s vámi sešli v Olomouci...

Co s sebou?

Notebook. Připojení k internetu bude k dispozici.
Dobrou náladu.
Občerstvení samozřejmě v ceně :-)

Kde a kdy?

V rámci MoneyExpo v Praze 28. dubna 2017 >>>