Joe je obchodník veterán s více než čtvrt století dlouhou solidní zkušeností v oblasti obchodování na finančních trzích. Je také důkladným výzkumníkem, mezinárodně uznávaným lektorem a žádaným autorem.

Jeho vyčerpávající průzkum v oblasti „klouzavých průměrů“, jeho vytvoření pojmu „oscilátor predictor“ a obzvláště jeho praktická a unikátní metoda použití „Fibonacciho koeficientů“ v oblasti osy ceny jej učinily jedním z nejvyhledávanějších expertů.

Joe je registrovaný v Certified Trading Advisor. Učil na předních finančních kapitálových trzích v Evropě a Asii, stejně tak jako v USA. V roce 1996 prezentoval své postupy před početným publikem ve více než 23 finančních střediscích po celém světě. Jeho články vycházely v různých technických publikacích po celé Americe a v mnoha dalších zemích.

joe di napoli

Joe je autorem titulu „High Performance Futures Trading, Power Lessons From The Masters“, který byl v roce 1990 zvolen institucí Super Trader´s Almanac knihou roku.. Jeho další titul „Fibonacciho money management a Trend Analysis In Home Trading Course“ byl oceněn jak profesionály, tak nováčky.

Když se Chuck LeBeau (Technical Traders Bulletin) ptal svých čtenářů na jména úspěšných obchodníků, které by chtěli pozvat k rozhovoru, volili Joa mnohem častěji než kteréhokoliv jiného obchodníka.

Atlanta Constitution citovala Joeovu práci s odkazem na magickou sílu „Fibonacciho koeficientů“ trhu. Pro národní televizi uvedl a zpřesnil tržní odhady v oblasti akciových indexů a výše úrokových sazeb.

Joe DiNapoli je zdárným příkladem toho, že dávné myšlenky platí i dnes. Pokud se s ním víc seznámíte, jistě vás bude inspirovat k pozitivním úvahám ve vašem byznysu.