Letošní FPG MoneyExpo Trading 2014 se koná v Praze, v pátek a sobotu 10. - 11. října 2014.

Pokud ještě nemáte lístek, pospěšte si.

Zatím vám prozradíme, na co se můžete těšit od nás. Není toho vůbec málo.

Joe DiNapoli a Ludvík Turek

1) Workshop Ludvíka Turka s Joem DiNapolim

Slavní tradeři z USA nejezdí do ČR každý týden. Tenhle je dokonce možná nejslavnější a nejúspěšnější. Na burze působí přes 40 let. Pokud jste četli náš newsletter a vyprávění od Ludvíka Turka, nemusíme vám vysvětlovat, že minout takovou personu by byla kardinální chyba.

Právě díky přátelství s Ludvíkem se podařilo vystoupení Joea DiNapoliho domluvit.

A co nejdůležitější, Ludvík a Joe spolu uspořádají workshop Metody mistrů, které vyhrávají. Jestli si chcete odnést maximum, ke vstupence na MoneyExpo si zaregistrujte místo i na jejich sobotním workshopu.

Podívejte se na videopozvánku, kterou natočil Joe DiNapoli.

2) Představení „kouzelného nástroje“ pro tradery

Jak by se vám líbila možnost dát si nohy na stůl a nechat si automaticky vyhledávat nejlepší obchodní příležitosti? Různé instrumenty a různé trhy najednou bez nutnosti koukat na desítky monitorů? Tak přesně takový nástroj pro vás už dva roky připravujeme.

Ludvík Turek nástroj poprvé veřejně představí na své přednášce Geniální metody v jednom triviálním nástroji. Pokud si ji přijdete poslechnout, získáte možnost si nástroj vyzkoušet zdarma ještě před oficiálním uvolněním.

3) Forex dílna Romana Dvořáka

V pátek i sobotu povede Roman Dvořák workshop Společně stavíme systém na všechny trhy. Naživo si od píky sestavíte funkční obchodní systém na principu obchodování institucí. Výsledek si odnesete domů a můžete ho začít hned testovat a obchodovat. V této chvíli už je workshop vyprodaný.

4) Nová kniha se slevou a podpisem od Joea DiNapoliho

Výše zmíněný Joe DiNapoli raději obchoduje a vydělává peníze, než aby psal knihy. Když ale jednu napsal (Trading with DiNapoli levels), trhala v USA rekordy prodejů. My jsme ji teď přeložili do češtiny. 

Na MoneyExpo si ji můžete jako první koupit a nechat osobně podepsat od autora. Navíc získáte 20% slevu, později bude stát 950 Kč.

5) MoneyExpo jako takové

Je toho dost, co na MoneyExpo chystá tým CzechWealth. Rozhodně to ale není všechno, co uvidíte a zažijete na akci samotné během celých dvou dnů. Organizátoři se činili a přednášky chystají další obchodníci z ČR i ze zahraničí. Také my se na ně těšíme.

A těšíme se na vás - uvidíme se?

Stačí pro to udělat jediné, rychle si pojďte koupit vstupenku, dokud jich pár zbývá.