Dámy a pánové, je to tady. Několik měsíců jsme makali na novém webu CzechWealth. Kolegům jsem dával, co proto. Občas nespali a určitě nadávali. Teď mám ale radost, že je konečně na světě a že ho vidíte i vy.

Nový web má řadu vychytávek. Já zmíním jen ty nejdůležitější, co by se vám mohly hodit.

1) Nové a lepší diskuse

Trading se rychle vyvíjí a informace i články přibývají všude možně na internetu. Bohužel jde často o příspěvky lidí, kteří sami neobchodují. Vydělávají pouze na zájemcích o trading. Proto chceme, abyste na CzechWealth nacházeli rady, tipy a zkušenosti, které jsou praktické, ověřené, osobnější.

Proto u nás nově najdete nové možnosti diskusí:

  • Rubriku Ptejte se - na vaše otázky vám odpovím přímo já se svým týmem. Zdarma.
  • Facebook a Twitter - možná i vy používáte sociální sítě. Spojte se s námi. Budeme s vámi sdílet novinky a osobní názory.

Vyšli jsme vstříc mnoha lidem, kterým už nevyhovovalo staré diskusní fórum (Znalostní centrum). Bylo anonymní, což se víc a víc ukazovalo jako nevýhoda. A co si budeme povídat, řada traderů, kteří už mají zkušenosti, do něj nechtěla přispívat (o to víc se však plnily naše mailové schránky). Nemusíte být kvůli němu nešťastní. Úplně jsme ho nezrušili, naopak jsme staré fórum otevřeli ke čtení v archivu. Myslete ale na to, že informace v něm mohou být zastaralé. Raději využijte nové a snad lepší příležitosti k diskusi, kterých je teď více než dříve. Těším se na vás. :-).

2) Pohodlnější (a levnější) nákupy

Mákli jsme na tom, abyste se u nás měli ještě líp. Co to znamená? Tak třeba jsme přidali funkci nákupního košíku - teď můžete nakoupit více tradingových knih najednou. Drobnost, která potěší. Lepší objednávky najdete také u seminářů nebo vizualizace trhu. Své objednávky navíc najdete v nové klientské sekci, takže máte všechno pod kontrolou. Mimo jiné jsme také zpřehlednili službu Market Profile Asistent.

Kolegové mě taky přemluvili :-), abychom příležitostně odměňovali věrné zákazníky. A to nejen slevami, ale třeba také bonusovými materiály a know-how, kterého máme habaděj. Takže doporučuju se zaregistrovat a sledovat novinky.

3) Nové materiály pro tradery

Spuštěním webu pro nás nic nekončí. Chceme vám dát víc. Teď třeba čtete nový blog, na kterém uvidíte zajímavé články. Další materiály připravujeme a budeme je zveřejňovat nejen tady, ale také e-mailem pro zaregistrované plus na našem Facebooku a Twitteru.

Rádi také uslyšíme od vás, jak se vám na novém webu líbí a co byste od nás rádi dostávali. Každou relevantní připomínku se pokusíme odměnit. Neváhejte a napište nám e-mailem na info@czechwealth.cz.

Váš, Ludvík Turek